salon de infrumusetare cluj | coafor cluj | vogue | mireasa | manichiura cluj | pedichiura cluj | machiaj cluj | cosmetica cluj | masaj | preturi

English

 

Home

Prezentare salon

Coafor

Manichiură, pedichiură

Cosmetică, machiaj

Produse

Promoţii

Contact

Cosmetică, machiaj

 

 

Tipul de ten pe care îl avem este, în principiu, determinat genetic. Totuşi, indiferent de tipul de ten poţi să ai o piele luminoasă cu o îngrijire potrivită.

 

Un ten luminos şi sănătos reflectă sănătatea organismului nostru, prin menţinerea unui ten curat şi hidratat corespunzător contribuim la menţinerea sănătăţii întregului nostru organism.Prin îndepărtarea comedoanelor - a punctelor negre, şi a stratului epidermic mort, prin hidratarea corespunzătoare a tenului, prin aplicarea măştilor în funcţie de tipul de ten, şi prin realizarea de peeling-uri, tenul respiră, are un aspect luminos şi ne reflectă sănătatea şi frumuseţea.

 

Produsele pentru cosmetica facială folosite sunt cele de lux din gama SOTHYS Paris şi produse profesionale din gama PEGGY-SAGE Paris.

 

Iată câţiva paşi care trebuie urmaţi pentru a avea o piele frumoasă:

 

Băile de abur fac ca pielea să transpire şi odată cu transpiraţia să se îndepărteze impurităţile, celulele moarte şi sebum-ul întărit. Căldura intensifică circulaţia sângelui la suprafaţa tenului, hidratează, pielea având un tonus mai bun şi mai multă luminozitate.

 

Exfolierea are ca efect îndepărtarea celulelor moarte, deschiderea porilor, îmbunătăţirea circulaţiei şi în general hrănirea tenului. După exfoliere, tenul rămâne proaspăt şi luminos. Intervalele la care se pot face tratamente de exfoliere a tenului şi măşti, depinde în totalitate de tipul de ten. Pentru un ten gras frecvenţa este de o dată pe săptămână, iar pentru un ten uscat şi sensibil o dată la două săptămâni.

 

Măştile sunt tratamente cu multe beneficii pentru ten. Îmbunătăţesc culoarea şi textura pielii, curăţă în profunzime, înlătură celulele moarte şi înviorează tenul obosit. Şi pielea decolteului trebuie curăţată zilnic cu ajutorul produselor speciale. În cazul pielii uscate se va evita folosirea săpunului, vom alege un demachiant mai gras. De acelaşi răsfăţ pe care îl acordăm săptămânal tenului aplicând o mască hidratantă şi hrănitoare trebuie să se bucure şi pielea decolteului. Astfel o dată pe săptămână aplică pe pielea gâtului şi a decolteului o mască de exfoliere. Masează uşor cu mâna, întinzând produsul pe întreaga suprafaţă, iar apoi clăteşte cu apă călduţă.

 

După exfoliere vom aplica o cremă hidratantă şi hrănitoare care sa hrănească pielea, să împiedice deshidratarea ei şi totodată ridarea. Pielea decolteului şi gâtului se ridează mult mai repede ca pielea tenului. Astfel pielii normale îi sunt indicate: laptele de corp, dar şi masarea cu diverse uleiuri vegetale. Pentru pielea grasă, cu tendinţa de îngrăşare sunt indicate loţiunile răcoritoare şi totodată hrănitoare care micşorează sebumul pieli. În cazul în care decolteul nostru suferă de mici probleme ca puncte negre, coşuri, diverse iritaţii, vom evita exfolierea lui, deoarece aceasta poate dăuna şi chiar agrava afecţiunea. Este indicat masajul cu o cremă hrănitoare. Pielii uscate, care are şi cea mai mare tendinţă spre ridare, îi sunt indicate cremele de corp grase, îmbogăţite cu vitamine.

 

Felul în care arată pielea noastră dezvăluie celorlalţi trăsăturile de caracter, starea de fericire şi de sănătate.

Sus
 
Jos